perjantai 9. tammikuuta 2015

ProfessioNaalin leikkikoulu

Löytyyhän se Hatikaisenkin taistelutahto, kun otetaan pro-tason aseet käyttöön! Edellisessä postauksessa nuuhkaistiin Mustin ja Mirrin sponsoroimaa uutta Pro Dog Pocket Bungee -lampaankarvalelua, joka sitten pakattiin mukaan vuoden ensimmäisiin agitreeneihin testattavaksi.


Nimensä mukaisesti Pocket Bungee on näppärästi taskuun sopivaa kokoa. Hatilla on melko hellä puruote ja se tarttuu leluun mieluiten käden läheltä, joten lampaankarva on sille aivan ihanteellisessa kohdassa. Pehmeä villa tuoksuu lammaspaimenen nenään ilmeisen ihastuttavalta ja houkuttaa haukkaamaan rohkeasti kiinni. Lelussa on tukeva, joustava kädensija, ja toisessa päässä oleva kestävä kumipallo vetoaa myös heittolajien ystäviin. Olinkin ennalta varautunut siihen, että mikäli Hatikaisen leikkikoulu ei tuottaisi toivottua tulosta, voisimme silti nauttia uudesta lelusta palloilun merkeissä.


Agihallissa koin iloisena yllätyksenä sen, miten luontevasti Hatin tekemisen riemu kanavoitui karvalelun kiskontaan, vaikka tähän saakka mitkään patukat, narupallot, fleecepalmikot tai pehmoeläimet eivät ole jaksaneet liiemmin kiinnostaa. Ansioitunut pikku taistelija sai tietenkin runsaat iloiset kehut ja viimeisteli erävoittonsa pöllyttämällä saalistaan tomerin tapporavistuksin.


Myöhemmin kotiportailla tehty kontaktiharjoitus vahvisti, ettei vetoleikki-innostus ollut vain hetken huumaa. Tattiainen tarjosi kontaktiasentoa oma-aloitteisesti uudelleen ja uudelleen, kun palkintona häämötti jälleen kutkuttava kaksinkamppailu villavasta aarteesta.


4 kommenttia:

 1. Hyvä että Hatti innostui uudesta lelusta! Olen harkinnut Pro Dogin kaninkarvaisen lelun ostamista kissoille, mutta en ole vielä ainakaan viitsinyt, ne ovat sen verran kovan hintaisia että harmittaa jos siitä ei tykätäkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta huomasin kommenttisi - jostain syystä sähköposti-ilmoitus oli mennyt roskapostikansioon.

   Eihän sitä tietenkään ihan hakuammunnalla viitsi ostaa lelua nurkkaan lojumaan. Kestävyyden puolesta nuo ovat kyllä ihan hintansa arvoisia. Luulisi kissankin ihastuvan, mutta jos ei nappaa, niin ehkä lelun voisi sitten kaupata eteenpäin tai antaa vaikka lahjaksi?

   Poista
 2. Vitsi mä taistelin itseni kanssa viime viikolla Mustissa & Mirrissä, että ostanko tuon samaisen lelun vai en.... Meillä on Viskin kanssa vielä vähän opettelemista tuossa leikkimisessä. Olisi kiva kun saisi motivoitua tekemään muullakin kun pelkillä nameilla. Mutta nyt tiedän, että kun seuraavaksi Mustiin ja Mirriin menen, niin samainen lelu tarttuu varmasti mukaani! ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli hauskan konkreettinen mielikuva tuosta TAISTELUSTA itsesi kanssa tässä asiayhteydessä :D

   Vetoleikki kyllä vahvistaa yhteistyösuhdetta eri tavalla kuin namipalkka, ja oman kokemuksen perusteella voin suositella tätä lelua muillekin "leikkirajoitteisille". Toivottavasti Viski innostuu!

   Poista