tiistai 6. tammikuuta 2015

Uuden vuoden leikkilupaus

Uusi vuosikalenteri on ripustettu seinälle, uudet agilitykengät tilattu ja uusi kilpailulisenssi hankittu. Pikku Höyrypää-Hatikainen täyttää kohta kolme vuotta ja aloittaa tällä viikolla tavoitteellisen valmentautumisen seuramme SM-treeniryhmässä. Eikä kyse ole siis Säätävien Medikoirakoiden tukiopetusryhmästä, vaan Hattis ja Lottis kelpuutettiin mukaan edistyneiden konkareiden ja lupaavien tulokkaiden joukkoon! Olen hiukkasen ylpeä ja jännittyneen innostunut. Tästä täytyy tulla hyvä agivuosi!

*Jaa SM....? SuperMahtava? SankariMatskua? SalamiMakkara?*

Uuden vuoden kujeisiin kuuluu myös uusi lelu, jonka Musti ja Mirri lähetti testattavaksemme: Pro Dog Pocket Bungee lampaankarva.


Hatti ei ole koskaan ollut mikään raivokas lelussa roikkuja - treeneissä se palkkautuu lähinnä esteiden suorittamisesta, minun kehuistani ja iänikuisen vinkupallonsa jahtaamisesta. Aiemmin olikin tarkoituksenmukaista, että palkka tuli muualta kuin suoraan kädestäni, koska Hatin henkinen napanuora oli liiankin tiukasti minussa kiinni. Nyt kun ikä on tuonut kiitäjälle kivan annoksen itsevarmuutta, on kuitenkin hyvä hetki opetella vahvistamaan yhteistyösuhdettamme myös vetoleikin keinoin. Agilityhalli on siihen oiva harjoitusympäristö, sillä korkeassa vireessä Hatikainen tarraa leluun tavallista hanakammin. Arvelisin myös aidon lampaankarvan vetoavan paimenen aisteihin.

Ensimmäisten treenien jälkeen on siis luvassa raporttia leikkikoululaisen edistymisestä. Vinkkejä ja vertaistukea otetaan vastaan! Saako omapäisestä pallonpyörittelijästä houkuteltua esiin vuorovaikutteisen taistelijan?*Eksynyt lammas on korjattava talteen.*

4 kommenttia:

 1. Onko sulle mitkä kengät tilattu? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salomon Speedcross 3 goretex-kalvolla. Nyt ovat olleet käytössä jo muutamat treenit (keinonurmella) ja yhdet kisat (maapohjalla), eikä mitään valittamista! Kevyet, hyvin istuvat ja pitävät :)

   Poista
 2. Olivatko minkä hintaiset ja mistä? Tarvisin itekki hyvät kengät nimenomaan kelpien ohjausta varten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin XXL:ltä alennushintaan 109 €, mutta kokoja oli tuolloin aika vähän jäljellä. Kannattaa googlailla ja vertailla hintoja, niissä on nimittän paljon vaihtelua.

   Poista