sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Mr. Right

Se Oikea voi hyvinkin löytyä netin kautta. Kun aloimme joitakin viikkoja sitten etsiskellä Hilla-kanille uutta elämänkumppania, huomio kiinnittyi eläinsuojeluyhdistyksen sivuilla seuraavaan deitti-ilmoitukseen:

"Muhvi on vanhempi uroskääpiöluppa, syntynyt elokuussa 2006. Hän tykkää ottaa rennosti ja syödä. Illalla aktivoituu loikkimaan enemmän ja uteliaana tutkimaan paikkoja. Vaikka Muhvi on touhukas, on hän myös vähän ujo. Helppo käsiteltävä, mutta ei viihdy sylissä. Muhvilla ei ole tapana tuhota kiellettyjä asioita, mutta takeita tästä ei tietenkään uuteen kotiin anneta. Etsinnässä samanikäinen sydänystävä, sillä kaipuu rauhallisen kaninaaraan viereen on valtava. Muhvi on kastroitu."

Match made in heaven! Ajatus Muhvista ei jättänyt meitä rauhaan, vaikka kaveri majaili toisella puolella Suomea. Niinpä tämä sympaattinen kaniherra matkusti kisareissun päätteeksi mukanamme kotiin viikko sitten.


Intuitio osui oikeaan, sillä jo muutaman päivän varovaisen tutustumisen jälkeen ikätoverukset alkoivat hakeutua lähekkäin, syödä sopuisasti samasta kupista ja pestä toistensa naamoja. Nyt nämä sydänkäpyset nukkuvat onnellisen näköisinä kylki kyljessä, eikä rakkauden kestävyydestä ole enää epäilystäkään. Monen kodin kautta kulkenut epäonninen Muhvi saa vihdoin asettua jäädäkseen.


4 kommenttia:

 1. Oiii...♡ Olipas mukava uutinen. Paljon rypyttömiä rakkausvuosia tuoreelle parille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä toivotaan! Onnelliset seniorit näyttävät vallan nuortuneilta :)

   Poista
 2. Ihana juttu <3 Ja miten mukavaa, että pystyitte tarjoamaan kodin kodittomalle kanille :) Miten koirat on suhtautuneet uuteen tulokkaaseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirat seuraavat hyvin kiinnostuneina portin takaa tätä kanien elämästä kertovaa luonto-ohjelmaa :) Muhvi tulee myös uteliaana portille moikkaamaan koiria, juoksee karkuun ja palaa taas hetken päästä uudelleen. Hatti kantaa portille lelujaan ja koettaa tassulla pinnojen välistä pyydellä pupuja leikkimään, Luna puolestaan haluaisi vain paimentaa. Jos kanit innostuvat kovasti hippasille keskenään, niin kelpiepoliisit puuttuvat heti tilanteeseen haukahtelemalla. Portti pidetään siis enimmäkseen kiinni, jotta kaikki osapuolet voivat ottaa rennosti :)

   Poista