keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Iloista (jänö)jussia!

Seniori-ikäiset sähköjäniksemme ovat elämänsä kunnossa popsittuaan Mustin ja Mirrin sponsoroimia Burgessin Mature-pellettejä muutaman kuukauden ajan. Hilla pyrähtelee ketterästi kuin nuori rusakko ja herää aamuvarhain remontoimaan noin seitsemättätoista pahvilaatikkomajaansa. Entinen cityjussi Muhvi puolestaan malttaa tuskin nukkua, kun maailma on täynnä toinen toistaan ihanampia herkkuja ja pehmoista rakkautta. Hmmm... onkohan valmistaja sittenkään miettinyt kanien luontoa aivan loppuun saakka lisätessään reseptiin ginsengiä - piristävää aasialaista rohdoskasvia, jonka mainitaan muun muassa parantavan mieskuntoa :D Näiden pupusten elämäniloa katsellessa on vaikea uskoa, että molemmat ovat leikattuja ja lähes 9-vuotiaita!*Vaadimme vapautta ja päärynää.*

Duracell-Muhvin ruokahalu on laaja ja loputon. Se tekee auliisti voimisteluliikkeitä makupalojen perässä, roikkuu toiveikkaana portin raossa ja menee pelottomasti pyytämään namia vaikka hölmistyneen kelpien suusta (kyllä, se himoitsee jopa koirien kuivamuonaa).

 Voi sitä onnen päivää, kun luppakorvat saivat jälleen startata kesämökkikauden piha-aitauksessaan! Cityjussi suorastaan huumaantui suuren vihreän noutopöydän ääressä, ja sen pieni karvaturpa aloitti tauottoman puputuksen. Sillä välin maalaismorsian Hilla pisti töppöjalalla koreaksi pehmeällä nurmiparketilla.

Sommartider hej hej, sommartider!
Jag känner det är nånting på gång
Kom och stanna ute natten lång
(- Gyllene tider)

https://www.youtube.com/watch?v=MHqZnQLaan8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti