torstai 26. helmikuuta 2015

Extreme-urheilua

Perjantai-iltana painoin pään tyynyyn innostuneen odottavaisin mielin. Olimme saapuneet majapaikkaan, josta olisi aamulla varhainen lähtö kisoihin. Viimeisimmät treenit Hatin kanssa olivat sujuneet loistavasti, ja olo oli mukavan itsevarma. Kaksista edellisistä kisoista nollat alla, ja nyt kävisimme hakemassa sen kolmannen. Mikään ei voisi enää estää luokkanousuamme - onhan minulla kypsä kolmivuotias aikuinen koira ja kaiken lisäksi onnea tuova pipo!


Yö vieraassa paikassa ei sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Koirat eivät saaneet lupaa tulla sänkyyn, joten Hatille iski iso ikävä. Lunan vetäessä tiedottomana sikeitä pikkusisko hiippaili orpona ympäri huonetta, ihmetteli vanhan rakennuksen notkuvaa lattiaa, ryömi vuoteeni alla ja kävi välillä yrittämässä vaivihkaa viereen. Aamulla kisakaveri nuokkui silmät ristissä niin kuin minäkin, ja itseluottamukseni alkoi rakoilla.

Ei siinä auttanut onnenpipo mummoa mäessä, kun univajeen villiinnyttämä kelpie päästettiin irti kisa-areenalla. Lennokkaan nollaradan ja sertiposeerausten sijaan päädyimmekin Hatikaisen kanssa juoksentelemaan vuorotellen esteiden ohi, törmäilemään toisiimme, haalimaan kaikkien aikojen virhepiste-ennätyksemme ja vielä yhden hylyn kirsikaksi kakun päälle.

Aina ei voi voittaa, mutta aina voi pitää hauskaa, tuumasi Hattivatti. Tässä se siis tulee - yleisön pyynnöstä: uusin Hatti Show!


(https://www.youtube.com/watch?v=lOXADG_DCao)

Shown päätähdellä viikonlopun rellestys näytti ottaneen voimille.


Emäntä puolestaan tarvitsi henkisten kolhujen korjailuun hieman lohtushoppailua, kisakalenterin selailua ja pakkovalssiterapiaa. Suupieliä kohottivat erityisesti erään arvostamani, kokeneen agilityvalmentajan sanat: "Täytyy myöntää, että Hatin kanssa tämä ON extreme-urheilua."

10 kommenttia:

 1. Kiitos hauskasta postauksesta, vaikka kisojen jälkeen ei varmasti niinkään naurattanut! Kohti uusia haasteita vaan, olishan elämä tylsää jos aina kaikki menis kuten elokuvissa :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo Hatin kommentit videossa! Ja rohkeaa näyttää myös sekin puoli kun ei menekään niinkuin pitäisi. Mahtava asenne, kyllä luulis pärjäävän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista! Kyllä välillä meinaa hävettää näiden toilailuvideoiden julkistaminen, mutta ehkäpä niistä saa joku muukin sisua ja rohkeutta :)

   Poista
 3. Haha, mieletön! :D
  Näytti vähän samalta mitä meidän meno välillä.. Onneks yleensä aina jälkeenpäin naurattaa! :D

  http://mariansheltit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauhdikkaan näköisiä pikkupaimenia sinulla! Eipä tämän lajin parissa tosiaan pääse tylsistymään :D

   Poista
 4. Ihana! Kiitos hauskasta videosta kommentteineen! Hyvä asenne ja meininki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hatti ei anna minun unohtaa, mikä harrastamisessa on olennaista :)

   Poista
 5. Nauroin niin että konttorisermi heilui! Ihan mahtava asenne, emännällä ja koiralla, eihän tämä niin haudanvakavaa ole edes tosissaan tehdessä! :D
  On teillä huippu blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kivasta palautteesta! Elämä on nykyään paljon helpompaa, ja ennen kaikkea hauskempaa, kun olen oppinut nauramaan itselleni :)

   Poista