lauantai 6. syyskuuta 2014

Method Putkihullusto

Viime viikonloppuna ehdotin Hatille, josko taisteltaisiin tänä vuonna tosissaan agilityn seuranmestaruustittelistä. Hatin mielestä putkimestaruus olisi kuitenkin ollut paljon originellimpi idea. Mikä tahansa taitava koirakko voi yltää seuranmestariksi, mutta Putkimestari Hatikaisia on vain yksi! Miksi siis tyytyä noudattamaan tuomarin määräämää estejärjestystä, kun asiat voi tehdä toisinkin?

(Kuva: Miia Kierikki-Malinen, SavPK)

Yllätyksellinen showmme A-radalla jäi valitettavan lyhykäiseksi, kun tuomari vihelsi meidät ulos kontaktin uusimisen jälkeen. Pikku putkimestari poistui näyttämöltä tietenkin arvokkaasti lempiesteensä kautta.

B-hyppyradalla hoitelimme sitten homman kotiin (päin). No, pari virhettä sinne tai tänne - tärkeintä ei ole hyvä tulos, vaan... VOITTO :D Mieltäni lämmitti erityisesti se hieno draivi, jolla selvitimme vaikean radan ja selätimme taannoin vaivanneen keppijännityksen.


Jokainen lukija varmasti palaa halusta tietää, miten tällainen putkikunto ja hullulaukkavauhti hiotaan huippuunsa. Australialais-savolaiset agiapinat paljastavat nyt parhaat harjoitteluvinkkinsä uudella opetusvideollamme!

Huomautus: Jos kärsit ahtaan paikan kammosta, obsessiivisista taipumuksista tai ylikorostuneesta riistavietistä, neuvottele omistajasi kanssa ennen harjoitusohjelman aloittamista.


P.S. Extremeurheilun vastapainoksi Sähköpaimenet suosittelevat palautusjuomaa, maukkaita liha-aterioita ja akkujen lataamista esimerkiksi maharapsuterapian keinoin.


3 kommenttia:

  1. Voi tuota koirien riemua tuolla metsikössä! Ihana video <3

    VastaaPoista
  2. Hahhaa! Todella viihdyttänä video putkiaivojen metsätreeneistä!

    VastaaPoista
  3. Kiitos Kati ja Pöly Pallo (mikä loistava nimimerkki!) :D Kiva että riemuhulluus välittyi kotikatsomoihinkin.

    VastaaPoista