torstai 20. helmikuuta 2014

Tositarkoituksella

Viehättävästi ikääntynyt, leppoisa leskirouva etsii huolehtivaa herraseuraa jakamaan jokapäiväiset porkkanat ja pesuhetket. Koolla tai korvien asennolla ei ole väliä, mutta samanhenkisyys on plussaa. Kiinnostuksenkohteet: lähilöhöily ja syöminen.


Tumpun tuli aika lähteä. Lopullisen päätöksen tekeminen oli vaikeaa, sillä vanha sisupussi pysyi viimeiseen asti pirteänä. Jalat vain eivät jaksaneet kantaa. Ennen niin urheilullinen ukkeli kykeni lopulta enää makailemaan ja raahautumaan vaivalloisesti etupään varassa eteenpäin. Niinpä hemmottelimme sitä viimeisinä päivinä banaanilla, paahtoleivällä ja muilla superherkuilla, ennen kuin sähköjäniksestä sammutettiin virta.


Pieni suuri persoona on poissa. Pitkäaikaisesta ystävästä luopuminen on haikeaa, vaikka päällimmäiseksi jää kiitollisuus siitä, että Tumppu sai elää harvinaisen pitkän ja terveen kaninelämän. Eniten huolettaa Hilla, joka on menettänyt elinikäisen kumppaninsa. Kanin ei ole hyvä olla yksin. Vieläköhän luppakorva kelpuuttaisi uuden naamanpesijän rinnalleen?


6 kommenttia:

 1. Siis kumpi kaneista on lopetettu? Valkoinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, valkoinen. Se joka täytti juuri 10 vuotta.

   Poista
  2. Hankitko toiselle kanille nyt kaverin?

   Poista
  3. Katsotaan, jos löytyisi sopiva kaveri, jonka kanssa Hilla tulisi toimeen :)

   Poista
 2. Voi miten surullista. Jaksamisia leskirouvallekin, ehkä uusi ristihuuli löytyisi vielä kaveriksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, rouva on jo käynyt pedikyyrissä ja aloittanut dieetin, ja nyt seuraillaan tarkasti kodittomien kanien deitti-ilmoituksia :)

   Poista