keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Laatikollinen uusia kujeita

Olen jo jonkin aikaa kärvistellyt ankaran kisakuumeen kourissa. Ulkokisakauden päätyttyä menestyksekkäästi lokakuussa lupasin vakaasti, että Luna saa viettää lepokautta vuoden loppuun saakka. Vaikka olen käynyt Hatin kanssa tällä välin pari kertaa pitämässä hauskaa hallikisoissa, mieltä on kovasti kutkutellut se 3-luokan korkkaaminen Lunan kanssa. Pitkin loppusyksyä olen selaillut Agilityliiton kilpailukalenteria malttamattomana ja päättänyt ilmoittaa loppiaisviikonlopun kisailuihin molemmat kelpiinit.

Kuumeilua voi toki koettaa lievittää paitsi juoksemalla agiratoja unissaan, myös päivittämällä varustusta uuteen kuosiin. Mustin ja Mirrin lähettämästä joulupaketista paljastui tyylikäs vihreä kisa- ja treenireppu, jossa yhteistyökumppanimme on aina näkyvillä, missä kuljemmekin. Ajattelin kehitellä repun alaosaan vielä jonkinlaisen Sähköpaimenet-logon, mutta toteutus vaatii vielä hiukan suunnittelua.


Uuteen sporttiseen reppuun mahtuvat mukavasti kaikki vakiovarusteet: treenitasku, muutama erilainen lelu, koulutusnameja, fleecehihna (talutin, joka on samalla vetolelu), juomapullo, koirien rokotustodistukset ja kilpailukirjat, joiden kannet on koristettu asianmukaisin naamakuvin. Mukana kulkee myös pieni ensiapulaukku, joka sisältää kertakäyttöisen kylmäpakkauksen, desinfiointiaineen, punkinpoimijan, kyytabletteja, närästyslääkettä, koirille tarkoitettua kipulääkettä, sideharsoa, teippiä, sakset ja lasten sukan, jonka voi pujottaa suojaksi koiran jalkaan, jos kynsi repeää tai tassuun tulee haava.


Mustin ja Mirrin paketeista riittää aina iloa pitkäksi aikaa - enkä nyt puhu pelkästään sisällöstä. Pakkauslaatikot päätyvät nimittäin seniorikanien puuhanurkkaukseksi.


 Tämänkertaiseen pakettiin kätkeytyi hauska ekstrayllätys:

Viikon teeman mukaista purtavaa kaikelle kirsukansalle!
Hmmm... onko kukaan nähnyt ovikranssia?!
En minä ainakaan.

2 kommenttia:

  1. Teillä oli vissiin samanlainen joulukalenteri kuin meillä :D onko sulla kani? Ihana <3 Osaat kyllä varautua agiltytreeneille lähtiessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaneja on kaksikin, kuvassa esiintyvä luppakorva Hilla ja 10 vuotta täyttävä papparainen Tumppu :)

      Poista