sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Harvinaista herkkua

Eilen Mustin ja Blondin agitiimimme teki sellaista historiaa, että kolmesta kisastartista yksikään ei mennyt hylyksi. Ensimmäisellä radalla meno oli hieman hätäistä ja molempien hienoinen ylivire näkyi huolimattomuusvirheinä (rima, keppivirhe ja kielto putkella). Keskimmäisellä radalla kaikki osui kohdalleen, ja harvinaisen vaivaton suoritus tuotti nollatuloksen. Kakkosluokan ensimmäistä LUVAamme ja luokkavoittoa tuuletettiin railakkaasti! Viimeiselle radalle ei ihan parasta latausta enää riittänyt, mutta lempeähkön tuomarilinjan ansiosta selvisimme yhdellä kieltovirheellä.


(Jos kiinnostaa, Sähköpaimenten YouTube-kanavasta voi katsella muitakin kisavideoitamme mm. viime viikonlopulta, jolloin avasimme tulostilimme kakkosissa vaatimattomasti mutta vapautuneesti.)

Kisareppuun pakattiin mukaan Mustin ja Mirrin lähettämiä Trick & Treat Miniluu Duo Lammas & Riisi -koulutusnameja joiden avulla Lunan kiihkeä kaipuu radalle saadaan edes hetkittäin suunnatuksi toisaalle omaa vuoroa odotellessa. Uudelleensuljettavat pussit ovat käteviä, jottei makupaloja tarvitse kalastella yksitellen repun pohjalta muiden varusteiden seasta.

Laadunvalvontaosastomme suoritti tietenkin ennakkotarkastuksen.

Pitkän kilpailupäivän päätteeksi kaikki osapuolet ovat ansainneet hiukan "vapaamuotoista makoisaa herkuttelua", johon Trick & Treat Minttupalojen mainitaan tarkoitetun. Minttuisa tuoksu miellyttää kyllä ihmisnenääkin, mutta emäntäväki malttoi tällä kertaa pitäytyä omien herkkujensa parissa.

Asiaa on ehdottomasti tutkittava lähemmin.
Eikö niin, että loput on mulle???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti