maanantai 10. marraskuuta 2014

Kurretushaaste!

Tiedättehän nämä villitykset, kun ihmiset jakavat sosiaalisessa mediassa kuvia itsestään makaamassa lankkuna laiturilla, kirkon portailla ja milloin missäkin odottamattomassa paikassa. Lankuttaminen on ihan hyvä tapa kehittää keskivartalon syviä lihaksia, etenkin jos se tehdään kyynärpäiden ja päkiöiden varassa. Niissä kuvissahan ei ole mitään järkeä, mutta viehätys piileekin juuri siinä, että idea on niin koomisen absurdi.

Nelijalkaisille lankutus ei ole mikään juttu, mutta kurreasento vaatiikin jo melkoisesti vartalonhallintaa, tasapainoa ja keskittymiskykyä. Tempun opettelu on hauskaa sekä koiralle että omistajalle, ja lopputulos on niin vastustamattoman söpö, että siitä on pakko saada kuva.

Sähköpaimenet haastavat nyt kanssakuonolaiset kurrettamaan! Kokemattomien kannattaa aloittaa harjoittelu tasaisella, liukumattomalla alustalla, ja aluksi riittää pelkkä asentoon pääseminen. Vähitellen hommaan voi lisätä haastetta vaihtelemalla alustoja ja pysyttelemällä asennossa pari sekuntia pidempään, jotta omistaja ehtii napata kuvan. Kurrettakaa eri paikoissa, yksin ja laumassa, ja laittakaa söpöys kiertämään! Jaa kuvasi tämän viikon aikana Mustin ja Mirrin Facebook-sivulla (https://www.facebook.com/mustijamirri/posts/10153356516723345?notif_t=notify_me), niin voit voittaa jotain pientä herkkua.Huom! Tämä haaste sopii vain terveselkäisille, normaalipainoisille koirille. Kaikkien nelijalkaisten rakenne ei välttämättä sovellu kurretukseen, joten jos temppu vaikuttaa koiralle liian vaikealta tai epämukavalta, siirtykää toisenlaisten kujeiden pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti